Volg je hart, vind je passie (e-boek)

Op voorraad
Ean :
9789000364527
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99
Links

'Hoe ver wil je gaan? Hoe groot wil je groeien? Wat heb je nodig om alles uit jezelf te halen?' - Oprah Winfrey

Of je nu op zoek bent naar je passie of juist de moed aan het verzamelen bent voor een grote verandering: dit boekje zal je op weg helpen. Volg je hart, vind je passie is een heerlijke combinatie van bruikbare adviezen en herkenbare, persoonlijke verhalen uit O, The Oprah Magazine, uitgezocht door de redacteuren van het tijdschrift.

Met bijdragen van onder anderen Elizabeth Gilbert over het volgen van je nieuwsgierigheid, Alain de Botton over het blijven stellen van vragen, Mallika Chopra over groot denken, Marianne Williamson over verhelderende inzichten en het advies van Patti Smith: laat je altijd leiden door je geweten.

O, The Oprah Magazine is het tijdschrift van Oprah Winfrey met een oplage van 2,4 miljoen exemplaren wereldwijd. O, The Oprah Magazine werd opgericht in 2000 en verschijnt sindsdien elke maand. Het draagt het stempel en de unieke visie van Oprah Winfrey. De redacteuren van dit tijdschrift hebben de mooiste verhalen over het vinden van je doel bij elkaar gezocht die ooit in het tijdschrift zijn verschenen.

Meer informatie
Isbn 9789000364527
Titel Volg je hart, vind je passie (e-boek)
Subtitel De mooiste verhalen over het vinden van je passie uit O, The Oprah Magazine
Auteurs O, The Oprah Magazine
Product type eBoek
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Imprint Spectrum
Uitgifte datum 2018-11-05
Nur code 770
Taal Nederlands
Aantal bladzijden 192.00
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Volg je hart, vind je passie (e-boek)