Witheet (e-boek)

Op voorraad
Ean :
9789020539066
Afgeprijsd € 9,95 Consumentenprijs € 9,99
Maak kennis met de wereld van de wachters en demonen in 'Witheet' van Jennifer L. Armentrout, het eerste deel van de populaire Dark Elements-serie.
Links

De zeventienjarige Layla wil maar één ding: normaal zijn. Maar ze is allesbehalve normaal. Layla is half demon en half wachter, én ze heeft een bijzondere gave. Ze kan namelijk met een kus iemand vermoorden. Dit maakt haar anders dan de wachters bij wie ze is opgegroeid, die de opdracht hebben om de wereld demoonvrij te houden. Voor hen moet Layla haar demonische kant verbergen. Vooral voor Zayne, op wie Layla al een eeuwigheid een crush heeft. Dan ontmoet ze Roth, een knappe en mysterieuze demon. Ze voelt een connectie met hem en daarnaast is het hele niet-zoenengedoe geen probleem met hem, want Roth heeft geen ziel. Layla weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar als ze ontdekt dat zij het middelpunt vormt van een duivels plan, moet ze Roth wel vertrouwen. Een deal met de duivel, is dat nou zo slim?

'Witheet' van Jennifer L. Armentrout is het eerste deel van de superspannende Dark Elements-serie. Het verhaal van Layla gaat verder in 'Steenkoud' en 'Ademloos'.

Meer informatie
Isbn 9789020539066
Titel Witheet (e-boek)
Auteurs Jennifer L. Armentrout, ,
Product type eBoek
Uitgeverij VBK Media
Imprint Z&K
Uitgifte datum 2020-04-14
Nur code 285
Taal Nederlands
Uitgave 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Witheet (e-boek)